Prada Bags Sale Outlet

Prada Bags Sale Outlet

Prada Bags Sale Outlet

Een etalagepop voor baby's wordt bijvoorbeeld bewaard in een wieg omringd door speelgoed en voedsel dat niet geschikt is voor de leeftijd.

Prada Bags Sale Outlet

Het scenario met de gele veren is bedoeld om studenten van de verpleegkunde in de USI beter te leren kennen met een patiënt uit een andere cultuur.

'De simulatie biedt de kans om dingen te doen die je niet kunt doen in klinische (ziekenhuisgebaseerde training).'

De mannequin maakt deel uit van het Clinical Simulation Center, een high-tech laboratorium aan de University of Southern Indiana, waar verpleegkundestudenten hun vaardigheden kunnen oefenen in een echte leefomgeving.

Prada Bags Sale Outlet

Prada Bags Sale Outlet

USI simulatie lab geeft studenten de handen

'Onze zorg is geduldig gecentreerd, wat betekent dat dit samengaat met de cultuur die ze hebben', zegt Kathy Phillips, simulatiecoördinator.

Vijf mannequins bij USI helpen de verpleegkundestudenten om zich aan te passen aan hun toekomstige werkomgeving.

Samantha Chambers hecht oxgyen aan Marie Yellow Feather, een mannequin die de rol op zich neemt van een 64-jarige vrouw die met longontsteking in het ziekenhuis werd opgenomen. De dochter van Yellow Feather, Mary, gespeeld door verpleegkundestudent Andrea Paulitz, waakt over haar zorg in het klinische simulatielaboratorium op de campus van de University of Southern Indiana.

'We hebben een interprofessionele simulatie gemaakt waarbij radiologie, respiratoire, ergotherapie en verpleegkundestudenten voor één patiënt zorgen,' zei Swenty.

'Studenten leren door fouten te maken, hun acties te heroverwegen en te praten over de simulatie tijdens een debriefing-periode,' zei verpleeginstructeur Constance Swenty.

ERIN McCRACKEN / Courier Press

Prada Bags Sale Outlet

signaal te geven dat de patiënt problemen heeft.

'Elk jaar doet de universiteit iets beters en beter,' zei Phillips.

Door de hele kamer worden aanwijzingen gegeven die de studenten tijdens de simulatie kunnen ontdekken.

USI Borsa Miu Miu Marrone

de ervaring op te doen,' zei Jeri Burger, assistent-professor verpleging.

Hoewel de mannequins niet leven, wordt van verpleegkundestudenten verwacht dat ze ze precies behandelen zoals ze een echte patiënt zouden zijn.

begon in het voorjaar van 2007 met simulatie in het verpleegprogramma.

Prada Bags Sale Outlet

'We vragen ze om met hen te praten, net als Prada Bags Sale Outlet menselijke patiënten,' zei Phillips.

De nieuwste toevoeging, een mobiele mannequin met de naam METIman, werd in augustus toegevoegd aan het klinische laboratorium van USI. Anders dan de andere vier kan de METIman worden meegenomen naar andere kamers in het verpleeggebouw.

Prada Bags Sale Outlet

Deze aanwijzingen zijn bedoeld om de studenten informatie te geven over de levensomstandigheden van de patiënt en andere aspecten van hun leven die mogelijk hebben geleid tot hun ziekenhuisbezoek.

Het opnemen van familieleden in de simulatie helpt de cursisten te begrijpen wat ze in het veld kunnen tegenkomen, zei Phillips.

Gelukkig kan wat de verpleegster daarna doet Gele Veer niet schaden. Ze is een Laerdal SimMan, een medische mannequin waarvan de hartslag kan worden gecontroleerd, respiratoire en darmgeluiden worden gerepliceerd en kan spreken als de instructeur die hem bestuurt, kiest.

USI-studenten 'scores op de vergunningsproef voor verpleging, National Council Licensure Certification (NCLEX), kunnen een aanwijzing zijn voor de effectiviteit van de simulaties.

Prada Bags Sale Outlet

Prada Bags Sale Outlet

Om de ervaring verder te verbeteren, fungeert een verpleegkundestudent als de dochter van de patiënt en deelt de dialoog om medische aanwijzingen te geven aan de student die als verpleegster optreedt.

'Ons doel was om de communicatie en de patiëntenzorg onder de leden van de vier disciplines te verbeteren en tegelijkertijd voor de patiënt te zorgen.'

METIman is ook een natte mannequin die vloeistof kan vasthouden. In feite heeft Phillips een kookboek dat ze gebruikt om realistische afscheidingen te creëren voor de METIman. (De manenquins van Laerdal kunnen geen secreties produceren, hoewel studenten er IV's in kunnen invoegen.)

Drie mannequins zijn SimMans voor volwassenen, die de persoonlijkheidsprofielen kunnen veranderen, afhankelijk van de simulatie die de studenten die dag ondergaan.

De instructeur kan ook de monitor die aan de mannequin is bevestigd, besturen om aan de verpleegkundestudenten een Guess Borse 2017

Het simulatieprogramma is sindsdien uitgebreid, zei Swenty, gebaseerd op positieve feedback van studenten.

Studenten leren omgaan met situaties in het echte leven waar ze mee te maken kunnen krijgen in een ziekenhuis, maar in een gecontroleerde omgeving waar professoren de studenten kunnen helpen bij het leren van fouten.

'We kunnen hen toestaan ​​dit op een veilige manier te doen en Miu Miu Nuova Collezione Borse

Prada Bags Sale Outlet

Tas Fendi 2jour

Tas Branded Merk Fendi

Fendi Clutch Bag

Prada Zonnebril

Fendi Schoudertas

Handbags Prada

Portafoglio Guess Sconti
Fendi Crossbody Bag

Miu Miu Bauletto
Prada Eyewear 2017

Guess Clutch Bag
Handtas Burberry

Portemonnee Prada

Borsa Guess Nera E Bianca
Guess Borse Autunno Inverno 2017

Home / Prada Bags Sale Outlet