Prada Handbag Mini

Mijn vrouw vroeg zich hardop af of we meer verzekering hadden moeten afsluiten voordat we de auto hadden.

Prada Handbag Mini

Mijn familie en ik verbleven slechts één nacht in Dalmunzie, een laatste uitspatting na een 10-daagse, doelgerichte sprint door heel Groot-Brittannië. Forster of Agatha Christie roman. Dit is een plek die je uitnodigt om in de lounge bij het vuur te zitten en te lezen, te tromperen over de heuvels of een Schotse whisky in de bar te drinken en in zijn versleten leren stoelen te zitten.

We kwamen echter in goede orde aan en kregen een rondleiding door de plaats. De eerste verdieping slenterde door een verscheidenheid aan lounges en zithoeken: de serre, waar we onze lunch hadden; de bibliotheek, waarvan de medewerkers van Dalmunzie zijn begonnen met het opslaan van genealogieboeken voor stamboomgerichte bezoekers; de bar, met zijn eeuwenoude leren stoelen en een merkwaardig spel dat lijkt op een kruising tussen flipperkast en biljart.

een viergangendiner waarbij gasten worden verwacht om 'smart casual' aan te kleden. Het eten werd 'hedendaagse Britse keuken' genoemd, wat me een beetje ongerust maakte en een avontuurlijke maaltijd voor mij betekent, maar ik heb geen zorgen gehad over kippenreepjes in plaats van over een cheeseburger. 'Het eten was geweldig.' Mijn dochter en ik hadden allebei een honingglazuurdeeg Gressingham-eend, en ik heb zelfs een beetje haggis geprobeerd.

Prada Handbag Mini

Maar Dalmunzie is in wezen een buitenverblijf. De negen holes baan, een bescheiden par 30, werd ontworpen door Alistair MacKenzie in de jaren 1920, kort voordat hij de Augusta National in Georgia ontwierp, die ieder voorjaar het Masters golftoernooi organiseert. Er wordt kleiduiven geschoten en het personeel van Dalmunzie organiseert ook rondritten met vierwielaandrijving van het landgoed en visexpedities. Het landgoed ligt in de buurt van skiën in de winter, op slechts 10 minuten van de skipistes van Glenshee.

Prada Handbag Mini

Een paar minuten voorbij de Spittal of Glenshee ligt een uitgestrekt Schots landhuis, omringd door verwaaide bergen en lome schapen. Het landhuis wordt Dalmunzie genoemd en het presideert een smalle strook hooglanden als een oud paleis. Dit is typisch Schotland, waar hartelijke single malt whisky te vinden is in de slaapkamers en aankleden voor het avondeten kan betekenen dat je een kilt draagt.

Het diner in Dalmunzie is een speciale aangelegenheid, Guess Bags

Prada Handbag Mini

Mijn familie probeerde een wandeling te maken en merkte op een bepaald moment dat we door een kudde schapen liepen, die ons waakzaam toekeek terwijl we wandelden. Maar in 20 minuten dwong de wind ons binnen en we brachten de rest van de middag speelkaarten door.

Dalmunzie is in de buurt Prada Handbag Mini van de Ciarngorms, Schotland's weliswaar belemmerd antwoord op de Rocky Mountains, de grootste bergen in de massa kunnen meer dan 4.000 voet bereiken.

Maar voor bezoekers zoals ik was de belangrijkste attractie wandelen en wandelen door het platteland.

Dalmunzie is nu een uitgestrekte bed and breakfast, maar het was ooit een Schots herenhuis, en het bevindt zich nog steeds op een landgoed van 6.500 hectare met een tennisbaan, wandelpaden en een golfbaan met negen holes. De ruïnes van een eerder kasteel zouden bij de zesde tee zichtbaar Borsa Guess Nera Piccola

Prada Handbag Mini

vragen meer wennen.

Het is het hoogste hotel in Groot-Brittannië, ongeveer halverwege tussen Edinburgh in het zuiden en Inverness in het noorden, de brochures zeggen dat het 'verborgen is in het hart van Schotland', en dat klinkt zo ongeveer goed. Sommige verlaten treinrails liggen in de buurt van de accommodatie, en een paar bijgebouwen staan ​​op het directe platteland, maar voor het grootste deel is dit Schotland zonder stopcontact. Er zijn geen luchthavens in de buurt, geen treinstations. Je kunt er naartoe rijden, of je kunt lopen.

We waren klaar voor wat uitval na de schokkende rit omhoog. Wennen aan het rijden aan de linkerkant van de weg is een fluitje van een cent: de smalle kronkelige wegen in Schotland Guess Borsa Bordeaux

zijn.

We kregen de Birkmyre-suite 'de kamer van de Laird', zeiden de mensen van Dalmunzie. 'Het was paleisachtig, met een kingsize hemelbed, een open haard en een zithoek in een rond gescharnierd torentje .We hebben ook onze eigen gang, die geleid naar onze badkamer en een tweede kamer met twee eenpersoonsbedden.

Prada Handbag Mini

Prada Handbag Mini

Maar hoewel de bergen misschien niet overeenkomen met Pikes Peak voor grootsheid, hebben ze wel karakter: de heuvels zien er oud, grasachtig en ruw uit, gestreept met rotswanden en bezaaid met witte schapen.

Prada Handbag Mini

Schotse landhuis een traditionele Highland retraite

Prada Handbag Mini

Prada Handbag Mini

Prada Handbag Mini

Tas Balenciaga Super Premium

Handtassen Balenciaga

Prada Tassen 2017

Prada Velvet Bag

Guess Bags 2017
Tracolla Guess 2016
Prada Astrology Bag

Occhiali Guess By Marciano
Fendi Zonnebrillen Sale

Prada Tas Dames

Prada Tassen Voor Mannen

Balenciaga Backpack Sale

Zaino Guess Alanis
Prada Handtassen Prijs

Miu Miu Sunglasses Cat Eye

Home / Prada Handbag Mini