Burberry Handbags Nylon

gecorrigeerd te worden.

Burberry Handbags Nylon

En dat klopt. Zij / wij niet.

Een nieuw systeem

Je kunt het terug traceren naar een willekeurig aantal gebeurtenissen, en experts van beide kanten wijzen de schuld van anderen, maar de laatste federale verkiezingen die ons achterlieten met een minderheidsregering hebben de basis gelegd.

Burberry Handbags Nylon

Aangezien we er eerder naar kijken dan met minder, laten we democratie ons vertrekpunt zijn. Natuurlijk heeft elke versie van democratie zijn eigen tekortkomingen, of zoals Winston Churchill zei: 'Democratie is de slechtste regeringsvorm, behalve alle anderen die zijn berecht, 'maar het is de beste game in de stad, dus laten we het volhouden.

Maar dat is de afgelopen tijd veranderd.

de Bathurst 1000. Op dezelfde manier als mensen stof afstoffen en zwaaien met hun Holden- en Ford-vlaggen, komen de meeste Australiërs achter de coalitie of de ALP, spottend naar de Democraten , Groenen en onafhankelijken zoals zij waren Toyota, Mazda en Nissan in Bathurst.

stem daar op

Burberry Handbags Nylon

was er een bijna viscerale verontwaardiging van de ontevreden velen dat 'we hier niet op hebben gestemd'.

Burberry Handbags Nylon

Welnu, of je Amerikaanse culturele invloeden liefhebt of haat, er zijn aspecten van de Amerikaanse politiek die hier goed zouden werken en ons ook meer van dat 'zeggen' geven waar we naar snakken.

Soms dienen dergelijke situaties een doel. Soms is het nodig dat onbevredigende mazen en fouten worden blootgelegd om Borse Miu Miu 2016 Prezzi

Als we een nieuwe versie van democratie zouden samenstellen, welke stukjes zouden we dan nemen en waar vandaan?

Toen de ALP een deal sloot met de groenen en onafhankelijken, Guess Aqua Purse

Burberry Handbags Nylon

'De waarheid is dat we nooit op onze leiders stemmen, we mogen direct stemmen voor een Australisch idool, voor iemand met de stem, voor Australiërs die talent hebben en voor mensen met de X-factor, maar niet voor de leider van het land .'

Het is een beetje zoals het underarm bowling-incident in cricket Het was vies, onsmakelijk en impopulair, maar volledig binnen de regels van cricket op dat moment De regels in die cricketwedstrijd en na de federale verkiezingen waren niet gebroken. eenvoudig toegepast.

Net als een soapie willen mensen het laatste nieuws over Craig Thomson of Peter Slipper weten, of wat er mis is gegaan in de vriendschap tussen Michael Kroger en Peter Costello, net als een soap, het is wellustig en voyeuristisch en boeiend.

Maar het is geen primetime-drama.

Burberry Handbags Nylon

Dus laten we dat nu doen. Laten we ons kiesstelsel corrigeren zodat we een stem krijgen over wie ons leidt.

Burberry Handbags Nylon

Wanneer de race of de verkiezing echter voorbij is, neemt de passie af en is het terug naar een staat van desinteresse en mild amusement.

Maar de belangstelling gaat deze keer veel dieper.

Maar twee aspecten uit het Amerikaanse systeem die veel logisch zijn, zijn rechtstreekse verkiezing van hun president en hun manier van kiezen van een kabinet.

Een paar maanden eerder zeiden sommigen hetzelfde over Gillard die het prime-ministersschap van Kevin Rudd nam.

Voor een keer boeit de Australische federale politiek mensen over het hele land. Als de echte wereld de twitterverse was, zou de Australische politiek 'trending' zijn.

Wie had het verdiend? Australiërs, terecht of ten onrechte, hebben de reputatie dat ze meestal ambivalent zijn, of in elk geval niet erg Burberry Handbags Nylon hartstochtelijk, over politiek.

Het wordt opwindend, nietwaar. Heel dramatisch, vol met onverwachte wendingen en bochten. Het is het eerste waar we over willen praten als we elke dag naar het werk gaan.

Burberry Handbags Nylon

Ze hadden ook gelijk.

Burberry Handbags Nylon

De waarheid is dat we nooit op onze leiders stemmen. We mogen direct stemmen voor een Australisch idool, voor iemand met de stem, voor Australiërs die talent hebben en voor mensen met de X-factor, maar niet voor de leider van het land.

Toen we eindigden met een minderheidsregering, was het geschreeuw het hardst. Er was een konvooi van geen vertrouwen en veel prominente pratende hoofden pleitten voor een vroege verkiezing omdat dit niet klopte, maar het was volkomen kosjer in termen van de grondwet.

Zoals het Westminster-systeem dat we hebben, gaat het nog steeds om een ​​representatieve regering met plaatselijk aangestelde vertegenwoordigers die zich in het lagerhuis van de regering verzamelen om ons te vertegenwoordigen. Het heeft ook een senaat, dat is een staatshuis, dus die stukjes vertegenwoordigen geen enorme verandering.

Natuurlijk, verkiezingstijd, Australië wordt op dezelfde manier gepolariseerd als voor Borsetta Guess Prezzo

We stemmen voor ons lokale lid, deals worden verder gedaan en voila, we hebben een leider maar we hebben geen zeggenschap gekregen.

Burberry Handbags Nylon

Burberry Handbags Nylon

Authentiek Burberry Tas Verkoop

Miu Miu Little Bag
Fendi Handtas

Zainetto Guess Rosa
Fendi Wallets Monster

Prada Handbags Online

Fendi Tassen Heren

Miu Miu Iphone 5 Case
Burberry Bag 2017

Guess Huntley Newgrain Cali Satchel
Prada Handbag New Collection

Tas Prada Glossy

Prada Backpack New

Burberry Tas Wit

Miu Miu Borse Saldi On Line

Home / Burberry Handbags Nylon