Prada Bag New

Er is nu een ruzie in Ottawa over wijzigingen in de kieswet die het vermogen om te stemmen wegnemen, zonder enige identificatie, simpelweg door een instemming met je te hebben.

dat het beëindigen van het vouchersysteem betekent dat meer dan 100.000 mensen in Canada hun stemrecht bij de volgende verkiezingen zullen worden ontzegd omdat ze niet over de juiste documentatie beschikken.

Laat ID zien om echt zo'n last te stemmen?

Het antwoord is eigenlijk niets.

Is het echt zo moeilijk om te bewijzen dat je bent wie je zegt te zijn en te leven waar je beweert te leven voordat je mag Prada Bag New deelnemen aan het democratisch proces?

Voorstanders van kiezersfraude, sorry dat ik bedoelde, beweer dat het te moeilijk is om aan de vereisten te voldoen. Ik koop het niet.

Wat ik fascinerend vind aan dit gevecht, is dat de grootste provincies van het land het niet toestaan ​​om te staven. Toen ik met vertegenwoordigers van de verkiezingsbureaus in Ontario en Quebec sprak, kreeg ik te horen dat de federale praktijk daar niet is toegestaan. Dat betekent dat meer dan de helft van de plattelandsbevolking in de provincies Mulcair woont en dat het bedrijf ondemocratisch zou zijn.

Prada Bag New

Is het echt zo moeilijk om te bewijzen dat je bent wie je zegt te zijn en te leven waar je beweert te leven voordat je mag deelnemen aan het democratisch proces?

Prada Bag New

Prada Bag New

Dit mag geen verandering zijn die zich splitst op feestlijnen; dit is een essentiële verandering om het vertrouwen van het publiek in het stemsysteem te beschermen en moet door iedereen worden gesteund.

Prada Bag New

Chief Electoral Officer Marc Mayrand heeft gezegd dat het beëindigen van het vouchersysteem betekent dat meer dan 100.000 mensen in Canada hun stemrecht bij de volgende verkiezingen zullen worden ontzegd omdat ze niet over de juiste documentatie beschikken.

Hier zijn slechts enkele van de ID-stukken die u kunt indienen om te kunnen stemmen: rijbewijs, gezondheidskaart, Canadees paspoort, burgerschapskaart, geboorteakte, certificaat van Indiase status, Sociale Verzekeringsnummerkaart, Ouderdomsbewakingskaart.

Prada Bag New

Als u geen van die documenten hebt, hoe zit het dan met een energierekening, een bank- of creditcardafschrift, een cheque of betaalstrook van de overheid, correspondentie van uw school of een brief van de daklozenopvang waar u woont?

Prada Bag New

Prada Bag New

en zo zijn alle jongens achter hem zonder identiteitsbewijs. ervoor zorgen dat Canadezen kunnen blijven stemmen zonder te bewijzen dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn, is de nieuwste oorzaak van de Ottawa-elites.

met verslaggevers zei Mulcair dat het beëindigen van de praktijk van het stellen van vouchers veel mensen zal zijn, meestal mensen die niet conservatief stemmen. het toestaan ​​van vouchers schaadt de integriteit van het democratisch proces. Wat moet een einde maken aan de campagne om beltonen uit de volgende winkel van het district of een ander deel van het rijden te halen om extra stembiljetten uit te brengen?

instaan ​​voor dat

Prada Bag New

Prada Bag New

Dat is slechts een greep uit de lijst.

Op dinsdag sprak NDP-leider Tom Mulcair de regering in om een ​​ondemocratische wet in te trekken. Sprekend Miu Miu Occhiali Da Vista

Voor de meest verstandige mensen is deze praktijk een uitnodiging voor fraude: deze man is mijn buurman en zo zijn alle jongens achter hem zonder identiteitsbewijs. ervoor zorgen dat Canadezen kunnen blijven stemmen zonder te bewijzen dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn, is de nieuwste oorzaak van de Ottawa-elites.

Ik moet de motieven in twijfel trekken van elke politicus die kiezerfraude gemakkelijker wil maken.

Ik heb Tom Mulcair niet horen opstaan ​​en de verkiezing van de maandag in Quebec ongeldig verklaren vanwege een gebrek aan goedkeuring.

Laat ID zien om echt zo'n last te stemmen?

Prada Bag New

U kunt een foto-ID tonen met uw adres erop of twee andere stukken van de volledige lijst. Deze verandering is nauwelijks een belediging voor de democratie, maar dat is hoe de oppositiepartijen het beschrijven.

Er is nu een ruzie in Ottawa over wijzigingen in de kieswet die het vermogen om te stemmen wegnemen, zonder enige identificatie, simpelweg door een instemming met je te hebben.

Voor de meest verstandige mensen is deze praktijk een uitnodiging voor fraude: deze man is mijn buurman Guess Iphone 6 Plus Case

Laat me bot zijn: verkiezingscampagnes duren meer dan een maand, je kunt vooraf stemmen in een stembus of door een speciale stemming bij je lokale kantoor of je kunt stemmen op de verkiezingsdag. Als je genoeg ID binnen 37 dagen kunt verzamelen om aan te tonen dat je in aanmerking komt om te stemmen, zou je niet mogen stemmen.

Chief Electoral Officer Marc Mayrand heeft gezegd Occhiali Miu Miu Cuore

Prada Bag New

Backpack Balenciaga

Borsa Guess Logata Marrone
Prada Rugtas

Tas Prada Sale

Image Tas Fendi

Prada Bril Heren

Portafoglio Guess Uomo
Prada Backpack Saffiano

Tas Fendi Croco

Fendi Clutch Monster

Balenciaga Tassen Sale

Miu Miu Small Wristlet
Guess Yellow Purse
Tas Prada New Arrival

Borse Guess Scontate Amazon

Home / Prada Bag New